Bekæmpelse af fugt og svamp

Oplever du problemer med skimmelsvamp?

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Bekæmpelse af fugt og svamp

Fugt eller svamp

Det kan være svært at kende forskel på skimmelsvamp og fugt. Mange gange hænger det dog sammen. Er der fugtigt, er der risiko for skimmelsvamp. Har du en mistanke om skimmelsvamp, så ring eller skriv til os og få en vurdering. Start evt. med at tage et billede af der, hvor du mener du har et angreb af skimmelsvamp eller fugt. Send så billedet ind – derefter ringer vi dig op, og vi aftaler nærmere.

Fugt og skimmel hører sammen

Skimmelsvampe trives i fugtige miljøer og findes i naturen omkring os, men angriber også bygninger med fugtproblemer. Fugtproblemer kan opstå pga. et utæt tag, revner eller en løs mursten. Det kan også være selve bygningens udluftning, der er for dårlig og giver for høj fugtighed. Det er ikke nok at fjerne selve skimmelsvampen. Årsagen til fugten skal findes og udbedres, hvis man skal undgå, at skimmelsvampen kommer igen. Skimmelsvamp angriber bygninger, der har fugtproblemer, fx. pga. dårlig udluftning, forkerte bygningskonstruktioner, skader som får regnvand eller grundvand til at trænge ind osv. Skimmelsvamp angriber og ødelægger byggematerialerne, nedbryder konstruktionerne og misfarver overfladerne.

Bekæmpelse af fugt og svamp

Skimmelsvamp skader indeklimaet

Det skyldes, at skimmelsvampens sporer bliver hvirvlet rundt i luften. Typiske reaktioner er kløende øjne og næse, problemer med åndedrættet, hovedpine og træthed. Børn og voksne, der i forvejen har allergi eller astma, er mere følsomme over for skimmelsvamp end andre. Det kan give symptomer som irriterede øjne, gener i luftvejene, hovedpine, svimmelhed og koncentrationsbesvær.

Hver syvende bolig har angreb af skimmelsvamp

Statens Byggeforsknings Institut anslår, at hver syvende danske bolig har synlige angreb af skimmelsvamp. Instituttet vurderer samtidig, at set over fem år vil hver tredje bygning i Danmark have en vandskade, som fører til vækst af skimmelsvampe.

Indeklima forbedring

Vi i har Aarhus Murer & Tømrerforretning flere års erfaring med indeklima problemer, samt de fornødne kurser, uddannelser og kompetencerne til at hjælpe med forbedring af jeres indeklima.

Vi er derfor stolte over, at kunne tilbyde “Indeklimarenovering med SkamoWall”

 

- Aarhus Murer- & Tømrerforretning - skamowall board - Bekæmpelse af fugt og svamp
Bekæmpelse af fugt og svamp

Skamowall Indeklimaplade

SkamoWall Board er en kalciumsilikatplade, der sikrer et bedre indeklima.

SkamoWall Board skal monteres med de tilhørende systemspecifikke produkter for at sikre de bedste resultater og opnå garantien.

SkamoWall er en permanent løsning på fugt og skimmelsvamp problemer i din bolig.

SkamoWall løser fugtproblemer, forhindrer skimmelvækst, fjerner kuldebroer, regulere fugten og isolerer samtidig.

Fordele ved Skamowall Indeklimaplade

  • En permanent løsning på fugtproblemer
  • Forhindrer permanent skimmelvækst
  • En isoleringsevne, der forbedrer dit varmeregnskab
  • Forbedrer boligens indeklima markant
  • Er nem og enkel at montere – alle steder i boligen
  • Løser de fugttekniske udfordringer ved indvendig efterisolering
  • Dansk produkt, og produceret i Danmark

Til venstre ses et typisk angreb af skimmelsvamp.

Bekæmp skimmelsvamp inden det breder sig, da skimmelsvamp også er skadeligt for indeklimaet

Bekæmpelse af fugt og svamp

Lad os bekæmpe eller forebygge i dit hjem

I Aarhus Murer & Tømrerforretning har vi flere års erfaring med bekæmpelse indeklima problemer, samt de fornødne kurser, uddannelser og kompetencerne til at hjælpe dig med udbedring af jeres indeklima og bygningsnedbrydende problemer.

Vi har et bredt kendskab til de forskellige skimmelsvampe, bygningssvampe og trænedbrydende insekter, samt håndtering, sanering, udbedring og forebyggelse af dette.

Vi har flere års erfaring med SkamoWall og Protox, der begge er gennemtestede produkter, disse medvirker til forbedring af indeklima, afrensning og forebygger skimmel mm. i boligen.

Kontakt os nu og lad os hjælpe med et bedre indeklima.

Prisen for konsulentbesøg vedrørende skimmelsvamp og fugt er kr. 2000,- ekskl. moms (kr. 2500,- inkl. moms) i Østjylland og dækker konsulentbistand, besigtigelse af ejendom, kørsel, telefonisk bistand, samt eventuel fugtmåling. Beløbet krediteres ved større arbejdssager.

Dette afregnes ved tidsbestilling via Mobilpay nr. 695353.

Succesfulde projekter
0 +
Antal år i branchen
0 +
Tilfredse kunder
0 %