Entrepriseafdeling

Hoved entreprise

entreprise - Aarhus Murer- & Tømrerforretning - Byg Garanti DI 380x100px - Entrepriseafdeling

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Entrepriseafdeling

Dette tilbyder vi inden for entreprisearbejde

Totalrenovering

Vi tilbyder totalentreprise skræddersyet til både store og små behov – og vi skal nok få dig godt i mål med dit projekt

Bevaringsværdige bygninger

Gennem tiden har vi hjulpet flere af vores kunder med at sikre og renovere bevaringsværdige bygninger og huse

Renovering og ombygning af lejligheder

Uanset om du blot skal have renoveret et enkelt rum, eller der er tale om en totalrenovering af lejligheden, så står vi parate til at hjælpe dig godt i mål

Renovering og ombygning af villaer og parcelhuse

Uanset hvad du gerne vil have renoveret i dit hus, så er der en overvejende god sandsynlighed for, at vi allerede har prøvet det før. 

Entrepriseafdeling

Brug for hovedentreprise til et byggeprojekt?

Så har vi kompetencerne til at tage os af projektets byggefaser fra A til Z hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Vi samarbejder med de bedste inden for en lang række forskellige faggrupper i Aarhus og omegn – og al murer- og tømrerarbejde tager vi os selvfølgelig selv af. Vi har gennemført talrige hoved-entrepriser for tilfredse kunder gennem tiden – og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Ræk ud til os, og fortæl os om dit projekt. Så giver vi dig et godt, uforpligtende tilbud på hoved- entreprise.

Hoved- og fagentreprise til alle formål

Uanset hvilken entrepriseform, du er ude efter, så kan vi opfylde alle dine entreprise-behov hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning.

Vores brede erfaring har lært os alt det, man som bygherre skal have styr og orden på under både små og store byggeprojekter. Som hovedentreprenør tager vi styringen over under- kontrakter, økonomien, tidsplanen, koordineringen og byggeledelsen, så du selv skal klare så lidt som muligt. Vi står selvfølgelig personligt som garant for, at byggeprojektet overholder deadlinen, samt at kvaliteten af det udførte arbejde er i top.

Ønsker du blot fagentreprise til dit byggeprojekt, så tager vi os meget gerne af murer- og tømrerarbejdet. Desuden har vi faste samarbejdspartnere, som vi er vante til at arbejde sammen med – og dem kan du nemt få kontaktinformationerne på.

Entrepriseafdeling

Hovedentreprise med kvaliteten i top – til konkurrencedygtige priser

I alle vores byggeprojekter og -opgaver stiler vi efter at levere et stykke arbejde af høj kvalitet til gode priser.

Det gælder selvfølgelig også når vi står for hovedentreprisen på dit projekt. Vi forhandler med de forskellige fagleverandører på dine vegne, så du ender med en så god pris som muligt på dit projekt. Vi ved på forhånd hvilke leverandører, der er værd at forhandle med, og hvilke, der kan levere på kvaliteten.

Det er svært på forhånd at sige hvad en hovedentreprise skal koste. For entrepriser er det naturligvis sådan, at den endelige pris afhænger af projektets størrelse, kompleksitet og omfang. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis vi skal give dig et konkret tilbud på hovedentreprise.

Få et godt tilbud på hovedentreprise i dag

Vi leverer både i Aarhus såvel som i resten af Midtjylland. Skal vi give dig et godt tilbud med på dit projekt?

Ræk ud til os i dag, og fortæl os mere på tlf.: 29 857 858. Du er også velkommen til at kontakte os via formularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et godt tilbud.