Gulv/loft

Vi er eksperter i gulve og lofter

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Loft

Skal du have nyt loft i din bolig?

Så står vi parate til at give dig et godt tilbud på projektet hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Gennem årene har vi monteret nyt loft for talrige kunder, og hver gang er resultatet blevet godt og tilfredsheden skudt direkte igennem. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. Lad os høre fra dig, så vi kan tage dialogen om hvordan du vil have dit nye loft til at se ud. Så giver vi dig et godt tilbud allerede i dag.

Vi forvandler det triste loft til noget, der er værd at se på

Nogle gange kan det triste loft hurtigt genopfriskes med en gang maling. Og så er der også de gange, hvor det er et komplet nyt loft, der skal til at løfte den trykkede stemning i rummet igen. 

Det er i det sidste tilfælde, at vi kommer ind i billedet. Når det nye loft skal etableres ved vi nemlig præcist hvad vi har med at gøre – og vi står parate til at efterkomme alle dine ønsker. 

Uanset om du vil have et nyt loft i træbeton, gips eller det klassiske liste-træloft, så kan vi montere det for dig. Og ønsker du også en ny fordeling af lampeudtag til belysning i de berørte rum, så har vi et godt samarbejde med flere dygtige elektrikere, så vi kan få dig helt i mål med det hele. 

Hvad koster et nyt loft? 

Prisen for et nyt loft varierer primært med materialet, du ønsker det nye loft i. Derudover skal du selvfølgelig også overveje lampeudtag i det nye loft, og ting som stuk, farvevalg, osv. 

Blandt de billigste nye lofter er gipsloftet. Den lave pris på dette loft skyldes bl.a. både, at det er nemt at sætte op, og at materialet bare ikke koster særligt meget. Derudover er det også en elegang løsning at se på, og så er det let at male.

Gulv

Skal du have lagt nyt gulv i boligen eller lejligheden?

Så er vi parate til at hjælpe dig godt i mål hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Vi sikrer dig et ordentligt underlag i dit hjem – præcist som vi har gjort det med utallige tilfredse kunder før dig. Lægning af nyt gulv er blandt vores ekspertiseområder, og med både tømrer- og murerkompetencer i firmaet kan vi realisere dit nye gulv i præcist dét materiale, du måtte ønske. 

Ræk ud til os, og fortæl os mere om hvordan du ser dit nye gulv. Så giver vi dig et godt tilbud med det samme. 

Vi giver altid en god pris på et nyt gulv 

Uanset om du er ude efter et flot sildebensparket til gæstestuen, eller om du foretrækker en billigere løsning, så giver vi dig altid en fair pris på dit nye gulv.

 Vores priser indeholder både materialer og arbejdstid, med mindre vi aftaler andet. På denne måde kan du hurtigt opnå sikkerhed i budgettet, og et overblik over de faktiske udgifter, du kommer til at have til det nye gulv. 

Hvad et nyt gulv kommer til at koste dig afhænger af flere ting – bl.a. materialetype, undergulvets tilstand og dine øvrige krav. Herunder kan du hurtigt få et overblik over cirka- priserne for et nyt gulv, inkl. materialer og arbejdstid: 

  • Linoleumsgulv: ca. kr. 500,- pr. kvm. 
  • Vinylgulv: ca. kr. 550,- pr. kvm. 
  • Laminatgulv: ca. kr. 650,- pr. kvm. 
  • Parketgulv: ca. kr. 750,- pr. kvm. 
  • Plankegulv: ca. kr. 800,- pr. kvm. 
  • Skibsplankegulv: ca. kr. 900,- pr. kvm. 
  • Epoxygulv: ca. kr. 900,- pr. kvm. 
  • Sildebensparket: ca. kr. 1.250,- pr. kvm. 
 

Husk, at den endelige pris også kan variere med øvrige faktorer som fx inflation, udbud og efterspørgsel. Vil du have en konkret pris på dit ønskede gulv anbefaler vi, at du rækker ud til os og får et tilbud. 

Få et tilbud i dag 

Vi leverer og monterer til Århus og hele Midtjylland. Skal vi give dig et godt tilbud på et nyt gulv i dag? 

Ræk ud til os på tlf.: 29 857 858, eller skriv til os via formularen her på siden. Så giver vi dig et godt tilbud inden længe – og vi lover at svare dig hurtigt.

Succesfulde projekter
0 +
Tilfredsekunder
0 %
År i branchen
0 +