Badeværelser

Skal du have hjælp til renovering af badeværelse?

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Badeværelser

Brug for hjælp til renovering af badeværelse?

Så har vi kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig godt videre hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Vi har renoveret talrige af badeværelser gennem tidens løb – ja, så mange, så vi selv har mistet tal over det. Til gengæld kan vi fortælle, at vi er blevet rigtig gode til det. Og vi hjælper også gerne dig. 

Ræk ud til os, og få et godt tilbud på renovering af dit badeværelse i dag.

Et nyt badeværelse gør en forskel for din velvære

Et nyt badeværelse kan gøre en verden til forskel på hvordan man har det i hjemmet. Badeværelset er stedet, hvor man gør sig pæn og hygiejnisk – og derfor må badeværelset selv også gerne afspejle netop dette. 

Vi forstår behovet for et badeværelse, der er lige så smukt som dig selv og resten af din familie. Denne drøm har vi realiseret for talrige spændte familier før jer.

Badeværelser

Hvad er prisen for renovering af et badeværelse?

Hvad koster det at renovere et badeværelse i 2024? 

En god tommelfingerregel er, at det koster ca. 30.000 kr. pr. kvadratmeter at renovere et badeværelse, der allerede “er der”, så at sige. Vil du derimod have etableret et helt nyt badeværelse i et rum, der ikke allerede er badeværelse, så vil prisen stige – særligt pga. installationer og VVS-rør, der skal trækkes til det nye badeværelse. Og prisen bliver endnu høere endnu, hvis det nye badeværelse skal ligge i en tilbygning, der heller ikke er opført. 

En komplet renovering af badeværelse, prismæssigt, ligger typisk i spændet mellem 150.000 kr. for renoveringen af små badeværelser, og til 4-500.000 for etableringen af nye, store badeværelser i nyligt opførte tilbygninger.

Få et godt tilbud på renovering af badeværelse nu

Skal vi give dig et godt tilbud på renovering af badeværelse? 

Ræk ud til os i dag på tlf.: 29 857 858, eller skriv til os via formularen her på siden. Så giver vi dig et godt tilbud på renovering af dit badeværelse. Vi arbejder både i Århus og i resten af Midtjylland. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Succesfulde projekter
0 +
Antal år i branchen
0 +
Tilfredse kunder
0 %