Omfugning og pudsarbejde

Omfugning af murværk

omfugning - Aarhus Murer- & Tømrerforretning - Byg Garanti DI 380x100px - Omfugning og pudsarbejde

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Omfugning og pudsarbejde

Trænger din facade eller bygning til omfugning af murværket?

Så har vi løsningen til dig hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Vi er eksperter i omfugning af murværk, så muren kommer til at fremstå som var den komplet nyopmuret. Vi har sans for æstetikken og udtrykket, og sikrer dig det (måske) flotteste murværk på gaden hvis du bruger os. 

Ræk ud til os, og fortæl os om dit murværk. Så giver vi dig et godt tilbud på en smuk og flot mur.

Pris: Hvad koster omfugning af murværk?

Hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning mener vi, at alle har ret til et pænt og flot hus. Og siden murværket er en central del af hjemmets struktur og funktionalitet, så byder vi selvfølgelig os selv at tilbyde omfugning af murværk til gode priser. Priser, som alle kan betale. 

Alt afhængig af hvor omfattende omfugningen skal være, og tilstanden i dit nuværende murværk, tager vi typisk mellem 400 kr. og 600 kr. pr. kvm. mur, du skal have omfuget. Hvis du altså har en mur med et samlet areal på 150 kvm., så tager vi mellem kr. 60.000,- og kr. 90.000,- inkl. moms for omfugning af hele murværket.

Omfugning og pudsarbejde

Skal vi give dig et konkret tilbud?

Vil du have et konkret tilbud på omfugning af dit murværk? 

Så er vi mere end klar til at regne lidt på tallene – og vi hører meget gerne fra dig. Ræk ud til os på tlf.: 29 857 858, eller skriv til os via kontaktformularen her på siden. Fortæl os lidt om hvilken stand, dit murværk er i, og hvor meget du skal have omfuget. Så får du et godt tilbud med på vejen. 

Vi arbejder både i Aarhus og i resten af Midtjylland. Du er altså velkommen til at kontakte os, også selvom du bor uden for Smilets By. Vi ser frem til at høre fra dig!

Succesfulde projekter
0 +
Antal år i branchen
0 +
Tilfredse kunder
0 %