Døre og vinduer

Skal du have nye døre eller vinduer?

døre og vinduer - Aarhus Murer- & Tømrerforretning - Byg Garanti DI 380x100px - Døre og vinduer

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Vinduer

Skal du have nye vinduer i din bolig eller lejlighed?

Så står vi parate til at hjælpe dig godt i mål med projektet hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Med både de centrale murer- og tømrerkompetencer i samme hus har vi den perfekte pakke af kompetencer til at få udskiftet vinduerne i din bolig. Vi sørger for, at de nye vinduer både kommer til at slutte 100% tæt, og at resultatet oven i købet kommer til at se smaddergodt ud. 

Ræk ud til os, og få et godt tilbud på montering af nye vinduer i dag.

Priser: Hvad koster det at få monteret nye vinduer?

Prisen på nye vinduer svinger en del med flere faktorer. 

For det første er de enkelte vinduers størrelse afgørende. Tager vi udgangspunkt i vinduer af standardstørrelser har vi et prisspænd pr. vindue inkl. montering på ca. 5.000-9.000 kr. Hvor i spændet, vi ligger prismæssigt, afhænger bl.a. af vinduernes energiklasse, såvel som hvilke rammer, vinduerne skal have. 

En god tommelfingerregel er, at du skal regne med at skulle slippe ca. 7.000 kr. pr. vindue, du skal have udskiftet. I denne pris er både vinduet og monteringen inkluderet. 

Skal du have udskiftet 10 vinduer i din bolig vil 70.000 kr. ofte kunne få dig helt i mål – eller i hvert fald det meste af vejen. Men igen: Hvordan det konkrete regnestykke ser ud afhænger af størrelsen såvel som materialerne og kravene til energirigtighed.

Få et godt tilbud på nye vinduer i dag 

Vi leverer og monterer til Århus og hele Midtjylland. Skal vi give dig et godt, gratis og 100% uforpligtende tilbud på nye vinduer? 

Så hører vi meget gerne fra dig. Giv os en opringning på tlf.: 29 857 858, eller skriv en besked til os på formularen her på siden. Fortæl os lidt om hvor store dine vinduer er, hvor mange nye vinduer du skal have, og hvad dine krav til energirigtighed skal være. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et godt tilbud. 

Vi ser frem til at hjælpe dig godt i mål, både med valget og købet af nye vinduer såvel som med monteringen af vinduerne!

Døre

Skal du have nye døre i din bolig eller i lejligheden?

Så kan vi hjælpe dig med at realisere projektet hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Med mange års erfaring i faget har vi ikke længere tal på hvor mange gange, vi har udskiftet døre og vinduer for vores kunder. Til gengæld har vi godt styr på kundetilfredsheden på disse opgaver – for den er nemlig helt i top. 

Skal vi også hjælpe dig med at få boligen udstyret med nye døre? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Vi står både for nye døre og vinduer 

Som vores navn antyder huser vi den perfekte blanding af tømrer- og murerkompetencer i vores firma. Og når det kommer til udskiftning af døre og vinduer, så er denne kombination ideel – for når der skal nye døre og vinduer i boligen, så kræver det både arbejde med træ og murværk. 

Vi har hænderne skruet ordentligt på til opgaven. Vælger du os til at sætte de nye vinduer og døre i ramme hos dig, så garanterer vi dig et flot og solidt resultat. Det vil du ikke være den første af vores kunder, der oplever – du kan bare kaste et blik på de anmeldelser, vi får fra vores mange andre glade kunder. Dem kan du nemt søge frem online. 

Succesfulde projekter
0 +
Tilfredsekunder
0 %
År i branchen
0 +
Vinduer

Høj kvalitet og god service 

Ud over monteringen af nye døre (og vinduer) får du også en intet mindre end fremragende service hos os. 

Vi har fokus på god kundeservice – og det kan du mærke konkret på flere områder. For det første er vi altid til at tale med om tingene. Vi lytter til hvad du siger, og tilpasser vores flow og arbejde til dine behov. Har du særlige ønsker til udførelsen af projektet efterkommer vi dem alle med glæde, og vi stiller os også gerne til rådighed med god sparring og input undervejs. 

Få et godt tilbud på nye døre i dag 

Vi leverer og monterer til Århus og hele Midtjylland. Skal vi give dig et godt tilbud på nye døre til boligen i dag? 

Ræk ud til os, og fortæl os mere om din opgave – enten via telefonen på 29 857 858, eller via kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et tilbud, der ikke får dig til at smække døren i.