Tilbygninger

Skal vi hjælpe med din tilbygning?

tilbygninger - Aarhus Murer- & Tømrerforretning - Byg Garanti DI 380x100px - Tilbygninger

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Tilbygninger

Ønsker du en eller flere nye tilbygninger til din bolig?

Så har vi hvad der skal til for at realisere din drøm hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Med mange års erfaring i branchen, og som en foretrukken murer- og tømrervirksomhed i Aarhus, er tilbygninger blandt vores specialeområder. Og uanset hvilken form for tilbygning du ønsker, hvilke installationer eller faciliteter, den skal indeholde, så kan vi klare din opgave. Ræk ud til os og fortæl os om hvad du ønsker. 

Så giver vi dig et godt tilbud med på vejen.

Typer af tilbygninger, vi kan opføre for dig

Tilbygninger kommer i mange forskellige former og størrelser. 

Nogle tilbygninger, som fx en garage eller en carport, skal blot kunne huse bil og cykler. Andre handler om udvidelse af beboelsen – og det kan både være med nye opholdsrum, toilet- og badeværelsesfaciliteter, køkkener, udestuer og meget mere. 

Faktisk er der ikke så mange begrænsninger, når du vælger os til at stå for din nye tilbygning – uanset om du vil have en tilbygning til murermestervillaen, en udestue-tilbygning eller øvrigt, så har vi realiseret det hele for andre kunder før dig.

Tilbygninger

Hvad er prisen på en tilbygning?

Hvad en ny tilbygning koster afhænger af mange forskellige faktorer – heriblandt hvor mange kvadratmeter tilbygningen er, hvor i landet du bor, hvilke faciliteter tilbygningen skal indeholde, osv. 

Som en god tommelfingerregel ligger prisen for en tilbygning typisk på mellem 15.000 kr. og 25.000 kr. pr. kvadratmeter. Skal tilbygningen huse et badeværelse er tilbygningens pris pr. kvm. ofte højere, da det kræver flere VVS-installationer. 

Hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning arbejder vi med gode, rimelige timepriser på alle vores services – og vi giver også altid gerne en god pris på tilbygninger. Ræk ud og hør os ad.

Ræk ud og få et uforpligtende tilbud 

Vi arbejder både i Århus og i resten af Midtjylland. Skal vi give dig et godt tilbud på en ny tilbygning? 

Så vil vi meget gerne høre fra dig. Ræk ud til os på tlf.: 29 857 858, eller skriv til os via kontaktformularen, som du finder her på siden. Fortæl hvilke ønsker og krav du har til tilbygningens størrelse, funktionalitet og udseende. Så vender vi tilbage med et godt tilbud. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Succesfulde projekter
0 +
Antal år i branchen
0 +
Tilfredse kunder
0 %