Bevaringsværdige bygninger

Renovering af bevaringsværdige bygninger

bevaringsværdige bygninger - Aarhus Murer- & Tømrerforretning - Byg Garanti DI 380x100px - Bevaringsværdige bygninger

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Bevaringsværdige bygninger

Skal du have renoveret bevaringsværdige bygninger?

Så står vi parate til at hjælpe dig godt videre med dit projekt hos Aarhus Murer- & Tømrerservice. Gennem tiden har vi hjulpet flere af vores kunder med at sikre og renovere bevaringsværdige bygninger og huse, så tidens tand får mindst muligt tag i personlige minder og kulturelle værdier. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. 

Ræk ud til os, hvis vi skal give dig et godt tilbud på renovering af bevaringsværdige bygninger.

Vi er vante til at omgå bevaringsværdige huse og historiske bygninger

Når du skal renovere eller bygge om på en historisk eller bevaringsværdig bygning, så er det vigtigt, at du får fat på håndværkere, der ved hvad de laver. 

At renovere gamle eller fredede bygninger er nemlig ikke det samme som at arbejde med almindelige renoveringsopgaver. Tværtimod, faktisk. 

Ved en normal renoveringsopgave konkurrerer udskiftning af vitale dele af bygningens elementer nemlig hele tiden med en genopfriskning af disse. Men det samme gør sig sjældent gældende, når vi taler om renovering af bevaringsværdige bygninger. Her er der nemlig ofte en værdi i at bevare de samme mursten, de samme trækonstruktioner – eller i hvert fald blot dét, der nu engang kan bevares uden at kompromittere bygningens integritet og levedygtighed. 

Dét er vi eksperter i hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Vi har håndteret flere renoveringsprojekter af bevaringsværdige og historiske bygninger, så vi ved hvad vi får med at gøre. Vi udfører vores arbejde i tæt dialog og samarbejde med dig, så vi altid er 100% enige om hvilke tiltag, vi udfører for at ramme den perfekte balance mellem at renovere og bevare.

Bevaringsværdige bygninger

Få et godt tilbud i dag

Lad os give dig et godt tilbud på renovering af dine bevaringsværdige bygninger i dag – ræk ud til os, og lad os starte dialogen. Vi arbejder både i Århus og i resten af Midtjylland. 

Giv os en opringning på tlf.: 29 857 858, eller skriv til os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, og giver dig et godt tilbud.

Succesfulde projekter
0 +
Tilfredsekunder
0 %
År i branchen
0 +