Renovering og ombygning af lejligheder

Skal du have renoveret din lejlighed?

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Renovering og ombygning af lejligheder

Brug for en professionel fagmand til renovering af lejligheder?

Så har vi den rette mand til jobbet hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Vi har totalrenoveret talrige lejligheder gennem tiden, til stor tilfredshed for vores kunder. Og vi kan også hjælpe dig. 

Ræk ud til os, og fortæl os om dine behov. Så giver vi dig et godt tilbud på renovering af din lejlighed.

Vi klarer alle renoveringsopgaver

Uanset om du blot skal have renoveret et enkelt rum, eller om der er tale om en komplet totalrenovering af lejligheden, så står vi parate til at hjælpe dig godt i mål. Vores kompetencer spænder bredt, og får vi brug for andre fagligheder har vi et bredt netværk af dygtige samarbejdspartnere, vi kan trække på. 

Kort sagt kan vi klare enhver renoveringsopgave, du måtte stå med. Du skal bare lade os høre fra dig – så er vi parate til at assistere med god sparring og input til dit projekt.

Renovering og ombygning af lejligheder

Fokus på kvalitet og god service til fair priser

Hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning har vi altid et fokus på at gøre vores kunder tilfredse. Dette sikrer vi gennem en treenighed af høj kvalitet i vores arbejde, god service og fair priser. På denne måde kan vi konkurrere med selv de bedste i vores branche, så du som kunde kan være sikker på at få den bedste oplevelse med os som leverandør. 

Når du bestiller os til renovering af din lejlighed vil vi først og fremmest tage en dialog om dine konkrete behov. Her bestemmer vi omfanget af opgaven, og estimerer hvilke ressourcer, det kræver at løse den. Hvordan detaljerne skal se ud kan vi komme ind på senere – men det behøver vi ikke i første omgang for at kunne give dig et godt prisestimat. 

Du kan altså relativt hurtigt komme i mål med indhentning af tilbud på renovering af lejligheder hos os. Vi skal blot høre fra dig – så kan vi tage dialogen sammen.

Få et godt tilbud i dag

Vi arbejder både i Århus og i resten af Midtjylland. Skal vi give dig et godt, gratis og 100% uforpligtende tilbud på renovering af lejlighed? 

I så fald vil vi meget gerne høre fra dig. Ræk ud til os på tlf.: 29 857 858, eller skriv en besked til os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et godt tilbud.

Succesfulde projekter
0 +
Tilfredsekunder
0 %
År i branchen
0 +