Renovering og ombygning af villaer og parcelhuse

Skal vi renovere dit hus?

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Renovering og ombygning af villaer og parcelhuse

Brug for hjælp til renovering af hus?

Så har vi erfaringen og kompetencerne hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning til at hjælpe dig godt i mål med projektet. Med mange års erfaring bag os har vi renoveret masser af huse gennem tiden – lige fra renovering af 70’er-huse, og til de nyere, der dog også har trængt til en kærlig håndværkerhånd. Ræk ud til os, og fortæl os om hvad du ønsker dig af en husrenovering. Det er helt uforpligtende, selvfølgelig. Så giver vi dig gerne et godt tilbud, eller kommer ud forbi, så vi kan tale projektet igennem.

Vi har prøvet det hele

Uanset hvad du gerne vil have renoveret i dit hus, så er der en overvejende god sandsynlighed for, at vi allerede har prøvet det før. 

Lige fra støbning til lægning af trægulve, opmuring af alle væggene i huset, støbning af trapper og fundamenter, isoleringsarbejde, montering af nye døre og vinduer, samt opførelse af tilbygninger såsom garager og carporte… Og ja, selvfølgelig også renovering samt udskiftning af tag og energirenovering, eller den totale ombygning af huset – kort sagt: Vi kan det hele. Vi skal blot kende til din opgave for at kunne give dig et godt tilbud på den.

Renovering og ombygning af villaer og parcelhuse

Hvad er prisen på renovering af hus?

Prisen på renovering af hus svinger med ufatteligt mange ting, og det er derfor svært at blive konkret på prisen før vi kan være konkret på opgaven. 

De helt små renoveringsopgaver inkluderer fx udskiftning af vinduer og døre, støbning af trapper, osv., og kan koste i små beløb fra 5.000 kr. til 30.000 kr.

 Større renoveringsopgaver, der fx involverer udskiftning af taget, opførsel af tilbygninger, komplet isoleringsarbejde, mm., kommer hurtigt til at ligge på den anden side af 100.000 kr. Men igen – det er svært at være konkret på en konkret hus-renoverings-pris før vi er konkrete på opgaven. Og selv på de opgaver vi lige har listet her kan prisspændet være stort. 

Få et godt tilbud på renovering af hus i dag’ 

Skal vi give dig et godt og uforpligtende tilbud med en konkret pris på renovering af hus i dag? 

Så hører vi meget gerne fra dig – og vi arbejder både i Århus og i resten af Midtjylland. Ring os op på tlf.: 29 857 858, eller brug kontaktformularen her på siden. Vi lover at vende hurtigt tilbage, og at vores tilbud vil være ventetiden værd.

Succesfulde projekter
0 +
Tilfredsekunder
0 %
År i branchen
0 +