Tag og tagrenovering

Skal vi hjælpe dig med din tagrenovering?

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Fra vision til virkelighed: vores 4-trins proces

Kontakt os

Vi starter med en personlig samtale for at forstå dine visioner og behov. Her diskuterer vi dine ideer, tidsramme, og budget.

Design og planlægning

Baseret på vores første møde, udvikler vores team et skræddersyet design. Vi præsenterer planer og visualiseringer, så du kan se din vision tage form

Udførsel af arbejde

Med godkendte planer går vi i gang med byggeriet. Vores erfarne håndværkere sikrer, at alt udføres til højeste standard med løbende kommunikation gennem hele processen

Aflevering og opfølgning

Når projektet er fuldført, gennemgår vi alt arbejde med dig for at sikre din fulde tilfredshed. Vi efterlader først projektet, når du er 100% tilfreds

Tagrenovering

Brug for professionel tagrenovering?

Så kan vi nemt klare jobbet for dig hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Vi er specialister i alt, der vedrører renovering af tag såvel som lægning af nyt. Bliv fri for dryppende vand fra loftet, og de bekymringer, der hører sig til – lad os hjælpe dig i dag. Ræk ud til os, og fortæl os om dine behov. Så tager vi dialogen som det første skridt på vej mod din kommende tagrenovering.

Vi sørger både for tagets funktion og udseende

Et gammelt, gråt og mosbelagt tag er ikke ligefrem et syn for guderne. Faktisk kan et tag, der ikke er vedligeholdt ordentligt, trække ganske meget fra den oplevede værdi af boligen. Dertil kommer der også den forringede levetid på et tag, der ikke får den opmærksomhed, det løbende kræver. 

Generelt kan tage både holde og passe sig selv i langt det meste af deres levetid. Men for at få mest muligt ud af taget kræver det i nogle tilfælde en mindre eller større tagrenovering en gang imellem. Og det er her, vi kommer ind i billedet. 

Vi tager os både af dit tags udseende og funktionalitet. Vi sikrer, at taget slutter 100% tæt, og at det får et udtryk, der kommer så tæt som muligt på et komplet nyt tags. Og i de tilfælde, hvor taget kræver en komplet udskiftning, så står vi selvfølgelig også gerne for det. Vi skal nok sige til, hvis vi mener, at det er den bedste løsning i din situation.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud fra os på renovering af taget hos dig? 

Ræk ud til os på tlf.: 29 857 858, eller skriv en besked til os via formularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, så vi kan få en snak om dit tag. Vi arbejder både i Århus og i resten af Midtjylland. 

 

Nyt tag

Skal du have lagt et nyt tag?

Så er det vigtigt med håndværkere, der ved hvad de laver – og præcis dét finder du hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Hos os finder du et sæt professionelle tagarbejdere, der ikke laver meget andet end at sikre boliger, huse og virksomheder mod vind og vejr fra oven. Gennem mange år har vi sikret vores kunder et flot, funktionelt og levedygtigt tag – med tilfredse kunder efter hver gang. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med et nyt tag. 

Kontakt os, og lad os begynde dialogen, der får dig i mål med projektet. Det er selvfølgelig 100% uforpligtende indtil vi laver en aftale. 

Hvad er en typisk pris for udskiftning af tag? 

Tag kommer i mange forskellige størrelser og former – og det samme gælder for prisen, som du skal betale for et nyt tag. 

Som tommelfingerregel vil du kunne få et nyt tag for ca. 1.000-1.200 kr. pr. kvm. Nogle tagtyper koster mindre, andre mere. Den billigste tagtype er tagpap, som du kan få lagt fra helt ned til 400 kr. pr. kvm. Så prisen på tagpaptag er lav, men til gengæld holder tagpap ikke så længe som andre tagtyper. I den anden ende af spektrummet finder du tegltag, som hurtigt kommer op at koste 1.500 kr. pr. kvm. eller mere. Tegltag er både rigtig flot, og så holder tegl også i lang tid. 

For at beregne prisen på et nyt tag skal du altså både kende til antallet af kvadratmeter tag, du får brug for, samt beslutte dig for den tagtype, du ønsker at få lagt. Herunder giver vi dig et hurtigt overblik over de forskellige tagtyper, du kan vælge imellem. Vi starter med den billigste, og så bliver tagene ellers dyrere jo længere du kommer ned: 

  • Tagpap: Fra kr. 400,- pr. kvm. (holdbarhed: 30-50 år) 
  • Ståltag: Fra kr. 700,- pr. kvm. (holdbarhed: 40-50 år) 
  • Bølgeeternit: Fra kr. 800,- pr. kvm. (holdbarhed: 30-35 år) 
  • Betontag: Fra kr. 1.100,- pr. kvm. (holdbarhed: ca. 50 år) 
  • Tegltag: Fra kr. 1.300,- pr. kvm. (holdbarhed: 50-70 år) 
  • Skifereternit: Fra kr. 1.700,- pr. kvm. (holdbarhed: 35-40 år) 
  • Naturskifer: Fra kr. 1.900,- pr. kvm. (holdbarhed: 100+ år) 

Få et godt tilbud på et nyt tag i dag 

Vi leverer og monterer til Århus og hele Midtjylland. Skal vi også give dig et godt tilbud på et nyt tag i dag? 

Ræk ud til os på tlf.: 29 857 858, eller skriv til os via kontaktformularen. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Succesfulde projekter
0 +
Tilfredsekunder
0 %
År i branchen
0 +