Murerafdeling

Murer Århus

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Murerafdeling

Dette tilbyder vi inden for murerarbejde

Renovering & Fornyelse

Vi tilbyder professionel renovering og fornyelse, der sætter liv i dine idéer og skaber et hjem, du elsker at være i.

Badeværelser

Vi har renoveret talrige af badeværelser gennem tidens løb – ja, så mange, så vi selv har mistet tal over det

Facaderenovering

Med mange år i branchen har vi renoveret talrige facader gennem tiden – og vi kan også hjælpe dig.

Støbe- og flisearbejde

Giv dit hjem en smuk og funktionel overflade med professionelt støbe- og flisearbejde fra Aarhus Murer- og Tømrerforretning

Tilbygninger

Uanset hvilken tilbygning du ønsker, hvilke installationer eller faciliteter, den skal indeholde, så kan vi klare din opgave

Omfugning og pudsarbejde

Vi er eksperter i omfugning af murværk, så muren kommer til at fremstå som var den komplet nyopmuret

Specialopgaver

Hos Aarhus Murer- og Tømrerforretning tilbyder vi et bredt udvalg af specialopgaver udført af vores dygtige murere

Murerafdeling

Brug for en dygtig murer i Århus?

Så har vi præcist hvad du leder efter hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning. Vi klarer alt inden for murerarbejde, lige fra en simpel omfugning af husets gavl, og til komplet nybyggeri, der kræver det hele. Vi er hverken kræsne overfor små eller store opgaver, og vi har både erfaringen og kompetencerne til at klare enhver mureropgave.

Ræk ud til os i dag, og fortæl os om hvad du har brug for hjælp til. Så giver vi dig et godt tilbud.

Få en murer i Århus med erfaring og præcision

I murerfaget er der få ting, der er lige så vigtige som erfaring og præcision.

Erfaring er ganske vigtigt, da et godt stykke murerarbejde i høj grad sidder i muskelhukommelsen. At mure er en kompleks opgave. De fleste kan selvfølgelig hurtigt lære det grundlæggende, der skal til. Men vil du have en flot mur ud af arbejdet, ja, så vil du også gerne hyre en murer i Århus, hvor branchens bedste teknikker sidder på rygraden.

Dét kan vi love dig, at du får hos os – de måske mest erfarne murere i Århus.

Præcision er også vigtigt i murerarbejde. Muren skal både stå i lod, vater, og så skal fugerne være lige store – både på det lodrette og det vandrette led.

Vores murere arbejder med bl.a. mursten og mørtel, cement og beton på daglig basis. Du skal lede længe før du finder lige så erfarne murere i Århus som her.

Murerafdeling

Murerarbejde, vi klarer for dig

Murerarbejde kommer i et bredt spektrum af former og typer. Hos vores murerfirma i Århus påtager vi os alle mureropgaver. Herunder har vi listet et udpluk af de typer af murerarbejde, vi ofte klarer for vores kunder:

  • Opmuring af nye murstensvægge, herunder helvægge og halvvægge
  • Reparation af murstensvægge og murkonstruktioner – herunder omfugning, vandskuring, udskiftelse af mursten, mm.
  • Flisemuring i Århus, samt lægning af sten, mursten, brosten og fliser til terrasser, indkørsler og fortove
  • Opførelse af skorstene
  • Anlæg af pejs

…og selvfølgelig meget mere. Hvis du har en opgave, der falder uden for kategori, så giver vi selvfølgelig også gerne et godt tilbud på den. Du skal blot række ud til os – så tager vi dialogen sammen.

Murerafdeling

Hos os får du den bedste oplevelse med en murer i Århus

Det er ikke svært at få en murer på en opgave. Du finder mange murere i Århus, der vil stå i kø for at påtage sig din mureropgave – så hvorfor vælge Aarhus Murer- & Tømrerforretning?

Svaret er simpelt: Fordi vi, ud over at sikre dig et flot resultat, også giver dig den bedste oplevelse med en murer i Århus.

Vores primære fokus, når vi udfører en opgave for vores kunder, er kundens tilfredshed. Det vil du hurtigt kunne mærke når du rækker ud til os. Vi sørger for at lytte til dine ønsker og behov, sparrer med dig og stiller opklarende spørgsmål. Alt sammen skal det være med til at sikre, at vi kommer helt på bølgelængde inden vi går i gang med arbejdet for dig. Det er vigtigt – solidt og ordentligt opført murværk af høj kvalitet er nemlig ikke så let at pille ned igen.

Det er også vigtigt for, at vi kan give dig præcist hvad du forestillede dig – eller endda sprænge rammerne for hvor flot du havde forventet, at resultatet ville komme til at se ud.

Murerafdeling

Eksempler på vores murerarbejde i Århus og omegn

Hvis du er typen, der gerne vil have syn for sagen inden du bestiller, så forstår vi det godt. Som murere er vi selv visuelt anlagte, og vi vil hellere end gerne vise dig hvilke murerprojekter i Århus og omegn, vi har stået bag.

Tropic Sun i Lystrup – her sørgede vi for flotte, opmurede opdelinger af et stort, tomt lokale, der skulle huse et nyt solcenter.

Smuk renovering af privat fortrappe – igen et dejligt, lokalt projekt i Aabyhøj. Nye klinker, pudsning af halvmur og nyt gelænder gjorde en verden til forskel for entreen i denne bolig.

Renovering af Rosenholm Slot – et spændende og hyggeligt projekt for os, hvor vi har mulighed for at donere lidt arbejdskraft i bytte for at lære en masse. Klik ind på linket for at læse mere om projektet.

Du kan også tjekke vores glimrende anmeldelser ud på Trustpilot her, skrevet af nuværende og tidligere kunder.

Skal vi give dig et godt tilbud?

Skal vores murermester i Århus give dig et godt tilbud? (Vi arbejder i hele Midtjylland, så vi kører også gerne lidt efter dit projekt.) Lad os høre fra dig! Ræk ud til os på tlf.: 29 857 858, eller skriv til os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.