Medarbejdere & Jobs

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning er vi bevidste om, at kvaliteten af vores håndværk hviler på vores medarbejderes kompetencer og tilgang til arbejdet. Derfor er vi meget omhyggelig omkring vores ansættelser.

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Bæredygtighed virkeligheden

Bæredygtighed er ikke blot et buzzword for os; det er en værdi, vi lever efter i alle aspekter af vores arbejde. Fra miljøvenlige materialer til energieffektive byggemetoder,

Bred ekspertise under ét tag

Hos AAMTF bringer vi en unik kombination af tradition og innovation inden for byggebranchen. Vi besidder et bredt spektrum af indenfor både murer og tømrerbranchen.

Øje for detaljen

Detaljer er, hvad der skiller det gode fra det enestående. Vores fokus på hver enkel detalje sikrer, at slutresultatet ikke blot møder, men overgår dine forventninger, med et håndværk der holder livet ud.

Hvorfor arbejde hos aarhus murer og tømrerforretning?

Hos Aarhus Murer og Tømrerforretning lægger vi vægt på at skabe en god og loyal arbejdsplads hvor vores medarbejdere bliver ansat efter dygtighed, pålidelighed og evne til samarbejde. Lærlinge og nye ansatte i branchen bliver taget ved hånden af en erfaren medarbejder og lært grundigt op. Efterhånden som medarbejderen udvikler sig, får vedkommende langsomt mere og mere ansvar.

Krav til lærlinge

  • Hvis du ønsker en lærlingekontrakt hos AAMTF skal du være arbejdsmand hos os i 6 måneder før der tegnes kontrakt.
  • Vi tegner udelukkende 1 års aftaler, hvor begge parter skal være tilfredse med samarbejdet.
  • Vi forventer du har en positiv attitude til dit arbejde. Du tager ansvar for egen udvikling i samarbejde med AAMTF, og du er klar til at lytte og lære.
    Du skal også kunne arbejde effektivt og fokuseret.

Trivsel og faglig udvikling

Vi forstår, at murer- og tømrerfaget er et fysisk krævende arbejde, og derfor er det vigtigt at vi tager os godt af vores medarbejdere, og giver dem muligheden for at få den rette hjælp til at kunne varetage deres arbejde. Aarhus Murer og Tømrerforretning er medlemmer af PensionDanmark, hvor vores medarbejdere kan finde flere tilbud. Gennem PensionDanmark kan vores medarbejdere for eksempel få tider til fysioterapeut, kiropraktor og massør. Desuden er der også efteruddannelsesmuligheder igennem Dansk Håndværk i form af AMU- kurser, hvor du kan få lov til at styrke din faglige profil. Vi holder løbende evalueringer af projekter samt endelige evalueringer af afsluttede projekter. 

Vi afholder årligt MUS-samtaler for at sikre vores medarbejderes trivsel. Desuden afholder vi også sociale arrangementer, som er arrangeret af vores socialudvalg, hvor vi mødes fire gange årligt for at styrke firmaets sociale sammenhold. 

Det er vigtigt for os, at Aarhus Murer & Tømrerforretning er en arbejdsplads, der både er rar at møde ind til, og samtidig også et sted, der udvikler den enkelte medarbejder. 

Vi håber, at alle fremtidige medarbejdere vil være en del af at opretholde den høje kvalitet og sammenhold, som vi værdsætter. 

Er det dig vi mangler?

Er du interesseret i at blive en del hos Aarhus Murer & Tømrerforretning, hører vi altid gerne fra dig. Send en ansøgning via vores job formular her under.

Alle ansættelser sker efter overenskomst med Dansk Håndværk, der igen har overenskomst med 3F.

Socialt ansvar

Vi lægger vægt på at leve op til et socialt ansvar. Det betyder, at vi ansætter både flexjobbere, flygtninge og unge, der før har haft svært ved at komme ind på jobmarkedet. Vi mener det er vigtigt at tage et socialt ansvar, for at løfte lokalsamfundet, hvilket vi har haft mange gode erfaringer med.

Søg job hos os