Om AAMTF

Aarhus Murer & Tømrerforretning er en erfaren virksomhed, der kan håndtere alt fra mindre byggeopgaver til hovedentrepriser.

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Bæredygtighed virkeligheden

Bæredygtighed er ikke blot et buzzword for os; det er en værdi, vi lever efter i alle aspekter af vores arbejde. Fra miljøvenlige materialer til energieffektive byggemetoder,

Bred ekspertise under ét tag

Hos AAMTF bringer vi en unik kombination af tradition og innovation inden for byggebranchen. Vi besidder et bredt spektrum af indenfor både murer og tømrerbranchen.

Øje for detaljen

Detaljer er, hvad der skiller det gode fra det enestående. Vores fokus på hver enkel detalje sikrer, at slutresultatet ikke blot møder, men overgår dine forventninger, med et håndværk der holder livet ud.

Hvem er AAMTF

Virksomheden drives af Eik Engmark.

I øjeblikket har Aarhus Murer & Tømrerforretning lige under 10 ansatte, der både tæller kompetente murere og tømrere. Det betyder, at vi kan levere en høj kvalitet i alle slags murer- og tømreropgaver som for eksempel renovering eller nybyggeri.

Ved hovedentrepriser benytter vi os af vores store netværk i byggebranchen. Vores samarbejdspartnere tæller alt fra blikkenslagere og VVS-ere til malere og elektrikere, som vi efter mange års samarbejde ved kan levere håndværk i høj standard.

Vores ansatte er nøje udvalgt efter kompetencer, ansvarlighed, evne til samarbejde og entusiasme. Samtidig lever vi så vidt muligt op til et socialt ansvar ved at ansætte både flexjobbere, flygtninge og unge, der trænger til faste rammer.

Vores hovedkunder er:

  • Virksomheder
  • Private husstande
  • Den offentlige sektor
Tilfredsekunder
0 %
Tilfredse medarbejderer
0 %
Tilfredse leverandører
0 %

Vores leverandører er bl.a.:

Kvalitet & miljø

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning går vi højt op i kvalitet. Vores materialer er altid gennemtestede, blandt markedets bedste og de er altid godkendte til Dansk Standard. Vi går desuden efter danskproducerede materialer og den, så vidt muligt, mest miljøbevidste og bæredygtige løsning hver gang.

Vi lægger vægt på, at vores kunder får en god oplevelse under samarbejdet. Om vi ombygger og renoverer et privat badeværelse eller har hovedentreprisen ved et stort byggeri, er der altid en fast kontaktperson hos os, der sørger for, at kommunikationen glider optimalt. Se mere om vores garantiordninger mv. her

Velkommen til Aarhus Murer & Tømrerforretning!