Hustjek

Vær opmærksom på radongas

Når radon er kommet ind i huset, kan man indånde den direkte, og den kan give stråling til lungerne. AAMTF kan hjælpe med måling og bekæmpelse.

hustjek - Aarhus Murer- & Tømrerforretning - Byg Garanti DI 380x100px - Hustjek

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Bæredygtighed virkeligheden

Bæredygtighed er ikke blot et buzzword for os; det er en værdi, vi lever efter i alle aspekter af vores arbejde. Fra miljøvenlige materialer til energieffektive byggemetoder,

Bred ekspertise under ét tag

Hos AAMTF bringer vi en unik kombination af tradition og innovation inden for byggebranchen. Vi besidder et bredt spektrum af indenfor både murer og tømrerbranchen.

Øje for detaljen

Detaljer er, hvad der skiller det gode fra det enestående. Vores fokus på hver enkel detalje sikrer, at slutresultatet ikke blot møder, men overgår dine forventninger, med et håndværk der holder livet ud.

At købe og sælge et hus er en stor beslutning

Vi har i flere år haft stor succes med at hjælpe og rådgive kunder inden hussalg eller huskøb.
Et beskedent timeforbrug er en god gevinst, inden du vil sælge et hus med måske fejl og mangler, som køber kan bruge til at presse prisen ned med.

Det er samtidig en god gevinst, hvis du ønsker at købe et hus, som du måske har forelsket dig i, men mangler en gennemgang af en helt uvildig konsulent, som hurtigt kan se fejl og mangler. Fejl og mangler, som kan ende med at blive rigtig dyre og uoverskuelige.

Ved at vi gennemgår huset for skader, utætheder samt eventuelle fremtidige udfordringer, kan der være mange penge at spare.

Ønsker du at sælge dit hus?

Gennemgår vi huset inden tilstandsrapporten laves. På den måde ved du nøjagtigt, hvad der kan laves inden tilstandsrapporten bliver udfærdiget, og undgår herefter mange og uoverskuelige bemærkninger.

Når du vil købe et hus

Inden huset er blevet sat til salg, er der som regel lavet et huseftersyn. Resultaterne af huseftersynet vil være beskrevet i tilstandsrapporten. Vi gennemgår huset sammen med dig og gennemgår husets tilstand. På den måde ved du nøjagtigt, hvad der skal laves efter købet, og om dit hus-budget kan holdes inden for rammerne samt undgår at havne i fælder.

Når du bestiller et hustjek hos os, kan du forvente, at vi reagerer hurtigt og er fleksible i forhold til aftale af tidspunkt for husgennemgangen.

Hvad end du er førstegangskøber, begynder inden for huskøb eller blot drømmer om et nyt hus, så står vi klar med gode råd til dig.

Hurtigt økonomisk overblik

Gennemgangen af huset er visuel, hvor vi vurderer bygningens tilstand ud fra det, vi umiddelbart kan se (synlige bygningsdele), og den eventuelle tilstandsrapport, hvis gennemgangen er til et huskøb. Vi foretager således ikke destruktive indgreb i bygningen, medmindre dette er aftalt med sælger.

Samtidig giver vi, så vidt muligt, en cirkapris på stedet, så du har en klar forestilling om, hvad eventuelle skader, utætheder, fejl og mangler vil koste at få det lavet.

Prisen på vores husgennemgang afregnes med kr. 3.200,- excl. moms (kr. 4.000,- inkl. moms) i Østjylland (40 km radius fra Lystrup, postnummer 8520) og dækker konsulentbistand, gennemgang af tilstandsrapport, besigtigelse af ejendom, kørsel, telefonisk bistand, samt udarbejdelse af overslag. Ønskes der hustjek uden for radius af 40 km, betales efter aftale.

Der afregnes ved tidsbestilling..

Hvis du ønsker at ombygge eller udbedre husets tilstand, udarbejder vi også gerne et overslag på ønskede projekt.

Book dit hustjek nu på tlf. 29 857 858 eller via kontaktformularen længere nede på siden.

Vi har et fælles ønske med vore kunder

Vi ønsker at være prisbevidste, og derfor er det vigtigt for os, at kunden ikke køber mere rådgivning end denne har brug for – det er her det “skræddersyede” kommer ind. Vort kerneprodukt er nøjeregnende præcision. Men det siger sig selv, at tidsforbruget står i forhold til præcisionen. Så går du i hustanker så kontakt os for mere information omkring et HUSTJEK af dit byggeprojekt.