Historien bag AAMTF

Virksomheden Aarhus Murer & Tømrerforretning har en lang historie.

Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

Bæredygtighed virkeligheden

Bæredygtighed er ikke blot et buzzword for os; det er en værdi, vi lever efter i alle aspekter af vores arbejde. Fra miljøvenlige materialer til energieffektive byggemetoder,

Bred ekspertise under ét tag

Hos AAMTF bringer vi en unik kombination af tradition og innovation inden for byggebranchen. Vi besidder et bredt spektrum af indenfor både murer og tømrerbranchen.

Øje for detaljen

Detaljer er, hvad der skiller det gode fra det enestående. Vores fokus på hver enkel detalje sikrer, at slutresultatet ikke blot møder, men overgår dine forventninger, med et håndværk der holder livet ud.

Grundlag & Erfaring

Begge de oprindelige grundlæggere var uddannede murere, og havde inden stiftelsen af Aarhus Murer & Tømrerforretning været ude og få erfaringer fra andre brancher.

Martin, den ene af de to har blandt andet tidligere været indehaver af et Fitnesscenter i Lystrup og har arbejdet i et ungdomsfængsel. Kasper, har både arbejdet på Skejby Sygehus og har været brandmand hos Aarhus Brandvæsen.

Virksomheden bliver i dag styret af Eik Engmark, der ligeledes ejer virksomheden.

Siden starten er forretningen vokset støt, og kundekredsen er hvert år blevet større. Fra at være et I/s er aarhus murer & tømrerforretning gået over til at være et aps.

Nu og i fremtiden

Aarhus Murer- & Tømrerforretning skal altid være en virksomhed, hvor en aftale er en aftale. Virksomheden er bygget op på troværdighed og respekt for håndværket. Alle projekter skal føres til ende, og alle fejl skal rettes.

I dag har AAMTF ApS omkring 10 ansatte, og kundekredsen vokser fortsat, med Eik Engmark bag tøjlerne på virksomheden.