Ring til os

+45 29 85 78 58

Skriv en mail

info@aamtf.dk

AAMTF

Z-HUSET 2016

Z-huset er en af de mere arkitektoniske bygninger, der ligger i den moderne bydel Aarhus Ø. Projektet blev sat i værks i 2009, hvor det herefter blev sat i bero, da projektet gik konkurs. A. Enggaard A/S tilførte, som totalentreprenør, ny finansiering til projektet i 2014 og gik derefter i gang med at bygge på den ikoniske 26.000 kvm bygning formet som et Z set fra oven.

Aarhus Murer & Tømrerforretning blev hyret ind på projektet i 2016 for at lave 25 % af luksusbadeværelserne i Z-huset, som også inkluderede badeværelser i penthouselejlighederne. Vi har som underentreprenør til A. Engaard stået for både murer-, tømrer- og flisearbejde. Vi har blandt andet lagt fliser i alle badeværelser, alle forrum til elevatorer og i alle opgange. Desuden har vi stået for opmuringer og flisearbejde, samt forfaldende tømrerarbejde i alle penthouselejlighederne, der lige nu står til 4 mio. kroner for den billigste.

Projektet inkluderede også specialbadeværelser. Dette krævede klinkegulv med specialklinker i de boliger, hvor kunderne ville have det. 

Aarhus Murer & Tømrerforretning er stolte af at have været med til at bygge en så ikonisk og flot arkitektonisk bygning, der for alvor har sat sit præg på Aarhus Ø.